Hoe kan ik mijn domein koppelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als eerste voer je je domein in bij Instellingen > Domeinen. Wanneer dit is toegevoegd, word je naar de pagina Instellingen > Domeinen > Domeinverbinding controleren geleid. Op deze pagina worden de vereiste DNS-records vermeld. DNS-records zijn belangrijke instructies die het verkeer richting je eCom-winkel leiden. Gebruik deze informatie om DNS-records aan te maken in je account op de website van de domeinprovider. Lees Het opzetten van je domein - Inleiding voor meer informatie.