Hoe kan ik een probleem melden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Neem contact met ons op als je foutmeldingen ontvangt tijdens het gebruik van Lightspeed eCom. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

• Wat is de URL (het webadres) van de pagina waar het probleem zich voordoet?

• Welke internetbrowser, besturingssysteem en apparaat wordt er gebruikt? Vergeet niet de versie van de internetbrowser en het besturingssysteem te vermelden.

• Voeg, indien mogelijk, een screenshot toe van het probleem.

• Welke stappen moeten we uitvoeren om het probleem te zien?

• Geef ook het betreffende IP-adres door.

Klachten en checkout-problemen

Het zou zo maar kunnen dat je klant een probleem meldt. Probeer in dat geval de volgende gegevens te verzamelen (bovenop de bovenstaande informatie):

• Welke producten er besteld werden en indien beschikbaar het ordernummer.

• Welke betaalmethode werd er geselecteerd?

• Welke verzendlocatie werd er geselecteerd?

• Wordt er een AdBlocker gebruikt?