Inlog wachtwoord van de backoffice wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Ga naar Instellingen > Algemene Instellingen > Account via het linker menu van de backoffice.

2. Klik rechtsboven op Wijzigen.

3. Klik onder Profiel informatie op Wachtwoord wijzigen.

4. Er opent een pop-upventer waar je het wachtwoord kunt wijzigen. Vul bij Oud wachtwoord het wachtwoord in dat je nu gebruikt om in te loggen in de backoffice. Vul bij Nieuw wachtwoord het wachtwoord in dat je wilt gaan gebruiken. Herhaal dit wachtwoord bij Bevestig nieuw wachtwoord om te controleren of je twee keer hetzelfde wachtwoord hebt ingevuld.

5. Klik rechts onderin op Opslaan.