Specificaties aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Specificaties geven een overzicht van bepaalde eigenschappen van een product. Het komt er in uw webwinkel als volgt uit te zien: Attribuut: Standaardwaarden.

1. Ga naar Producten > Specificaties via het linker menu van de backoffice.

2. Klik rechts bovenin het scherm op Specificatie toevoegen.

3. U wordt doorgestuurd naar een pagina waarin u de specificatie een Titel kunt geven. Deze titel is niet te zien voor de klant, maar is voor u om met een product te koppelen. Klik vervolgens rechts bovenin het scherm op Opslaan.

4. U specificatie wordt aangemaakt. Klik vervolgens op de specificatie om naar de bewerkingspagina te gaan.

5. Klik linksonder het kopje Atributen op Nieuwe toevoegen om de verschillende specificaties aan te maken.

6. Er opent een pop-upvenster. Hier kunt u bij Add existing attributes een attribuut kiezen die u eerder heeft aangemaakt in een andere specificatie. U kunt de overige opties leeglaten.
    Bij Atribuut kunt u een nieuwe Attribuut aanmaken. Vul bij Titel de naam van het attribuut in. Dit is dus de eigenschap die u wilt gebruiken. Stel u verkoopt telefoons, dan kunt u attributen aanmaken zoals Camera, Kleur, Grootte etc. Vul bij Standaarwaarde de naam in van de standaardwaarde. Als de Title kleur is, dan kan de standaardwaarde bijvoorbeeld Zwart zijn.

7. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Opslaan.

8. Herhaal dit proces tot u alle attributen aan de specificatie heeft toegevoegd.

Specificaties toevoegen aan een product

1. Ga in het linkermenu van de backoffice naar Producten > Product en klik op het product waaraan u specificaties wil toevoegen.

2. Scroll naar beneden tot u bij de optie Specificaties komt.

3. Selecteer in het drop-downmenu de specificatie die u wilt toevoegen aan het product. Klik rechts bovenin/onderin het scherm op Opslaan

Uw specificaties zijn nu te zien in uw webwinkel op de productenpagina onder het tabje specificaties en zullen er als volgt uitzien:

Megapixels: 16
Grootte: 4.2 inch
Kleur: Zwart