Cadeauverpakking toevoegen aan de checkout
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Marketing > Upselling in het linker menu van uw backoffice kunt u de cadeauverpakking opties instellen. Dit is ideaal voor de feestdagen of als u bijvoorbeeld verjaardagsgeschenken of babyspullen verkoopt. De cadeauverpakking wordt toegevoegd aan uw webwinkel en is te vinden in de winkelwagen van uw webwinkel.

Klanten kunnen een cadeauverpakking toevoegen aan de winkelwagen alvorens ze het checkout proces ingaan. Dit kan niet later alsnog toegevoegd worden.

Cadeauverpakking aanmaken

Volg deze instructies om een cadeauverpakking aan je klanten aan te bieden.

Verbonden Retail POS: Klanten met een Retail POS dat verbonden is met eCom, moeten hun cadeauverpakking in hun Retail POS creëren. Voor meer informatie over het creëren van producten in Retail klik hier.

1. Ga naar Producten in het linker menu van de backoffice.

2. Maak hier een cadeauverpakkingproduct aan. Klik rechts bovenin het scherm op Add Product. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de Title, Full title, Description en een prijs kunt toevoegen. Vul bij Titel en Full title bijvoorbeeld Kerstpapier in. Wilt u dat klanten moeten betalen voor uw inpakservice? Geef dan het product ook een prijs.

3. U kunt de overige gegevens invullen zoals u dat bij een normaal product doet.

Cadeauverpakking instellen

1. Ga naar Marketing > Upselling via het linker menu van uw backoffice.

2. Activeer de cadeauverpakking door op de schakelaar te klikken zodat deze een blauwe kleur krijgt.

3. Vul bij Set title de naam in die u boven de box in de checkout zichtbaar wilt maken. Bijvoorbeeld Kerstverpakking of gewoon Cadeauverpakking. Sla de pagina op.

4. De volgende stap is het toevoegen van de cadeauverpakkingen (producten) die u heeft aangemaakt. Klik onder het kopje Products op de knop Add your first product

5. Er opent een pop-upvenster waarin u het product kunt selecteren. Gebruik de zoekbalk om uw product te vinden of klik op het invoerveld om het drop-downmenu te openen.

6. Klik recht onderin het pop-upvenster op Add om het product toe te voegen.