Aangepaste CSS toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

CSS (Cascading style sheets) bepalen hoe de elementen van je website worden weergegeven. Met de juiste kennis kun je aangepaste CSS toevoegen om veel onderdelen van je website te wijzigen zonder de code van je thema te bewerken.

Als je niet bekend bent met webontwikkeling, lees dan de themahandleiding om te zien of het mogelijk is om de stijlwijziging aan te brengen met behulp van de ingebouwde instellingen van het thema. Ga naar Themahandleidingen zoeken voor informatie die betrekking heeft op jouw thema.

In andere gevallen kun je contact met ons opnemen. Ons Supportteam staat klaar om je te helpen en/of je door te verwijzen naar een externe partner voor het maken van aanpassingen.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Design.

2. Selecteer aan de rechterkant van het scherm GEAVANCEERD > CSS aanpassen.