Klantenaccounts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als klanten zich via Mijn account in uw webwinkel aanmelden, dan komen ze uit op het dashboard van hun account. Hier vinden ze een overzicht van de recent geplaatste orders en hun accountgegevens.

Via het menu aan de linkerkant kunnen klanten ook tickets sturen, account- en adresgegevens wijzigen en de winkelwagen en de verlanglijst bekijken. Als uw klanten in hun accountmenu op Mijn bestellingen klikken, zien ze een overzicht van alle geplaatste orders en hebben ze de mogelijkheid om orders te bekijken.

Verlanglijsten

Je klanten kunnen artikelen uit je webwinkel aan hun verlanglijsten toevoegen, waardoor ze gemakkelijker alle producten kunnen bijhouden die ze zouden willen kopen. De pagina Mijn verlanglijst is standaard ingeschakeld voor je klanten.

• Klik hier om de producten op de verlanglijsten van klanten te bekijken.

• Klik hier om verlanglijsten van je eCom shop te verwijderen.

Klanten kunnen de verlanglijsten in hun account bekijken door op Mijn verlanglijst te klikken.

Geeft een pijl weer die naar de knop Mijn verlanglijst wijst in het account van de klant op de verlanglijstpagina.

Ze kunnen ook klikken op Toevoegen aan verlanglijst op een productpagina.

Geeft een pijl weer die naar de knop Toevoegen aan verlanglijst op de productpagina wijst.