Over domeinnamen en e-mailadressen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier vind je alles wat je moet weten over het instellen van je eCom-domein en webmail.

Lees verder voor FAQs en de domein- en e-mailartikelen in het Hulpcentrum.

Veelgestelde vragen

• Hoe verbind ik mijn URL?

• Hoe stel ik de SSL van mijn eCom shop in?

• Hoe kan ik mijn zoekmachinerangschikking behouden bij de verhuizing van mijn domein naar Lightspeed eCom vanaf een ander platform?

• Hoe kan ik mijn site toegankelijk maken zonder het www- of subdomein?

• Hoeveel domeinnamen kan ik aan mijn eCom shop koppelen?

Toont de knop voor het toevoegen van een domein

Domein- en e-mailartikelen

De domein- en e-mailcategorie bevat deze secties en artikelen:

Basiskennis over het domein

E-mailinstellingen configureren

Beveiliging van de website