Redirect kolomtitels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze tabel geeft een overzicht van alle redirect-informatie die je kunt exporteren. Dit is handig bij het maken van je werkblad voor Importeren van redirects.

Kol.
#

Kolomgroepering

Kolom
naam

Suggesties voor het in kaart brengen van de kolommen bij import

01

Vereiste kolom

URL

Redirect - URL

02

Vereiste kolom

Target

Redirect - Doel

03

Vereiste kolom

IsPermanent

Redirect - Permanent

Kolom titelbeschrijvingen

Vereiste kolommen

De minimaal vereiste kolommen in een werkblad voor een succesvolle import.

Kopieer deze tabel en plak hem in je werkblad:

URL

Target

IsPermanent

• URLURL - Het webadres waartoe je verkeer toegang probeert te krijgen voordat het wordt omgeleid.

• Doel Target - Het webadres waar je verkeer naartoe wordt geleid.

• IsPermanent IsPermanent - Of de omleiding permanent of tijdelijk is.

• Zoekmachines zullen je webpagina anders indexeren als het een tijdelijke omleiding is.

• Indien permanent, typ Ja,

• indien tijdelijk, typ Nee.