1.b. Lightspeed Payments instellen - bestaande Mollie-account
1.b. Lightspeed Payments instellen - bestaande Mollie-account
Niels van Vlerken avatar
Geschreven door Niels van Vlerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee soorten Lightspeed Payments. Dit artikel verwijst naar de Lightspeed Payments die beschikbaar zijn in Europa. Klik hier voor informatie over Lightspeed Payments in de Verenigde Staten.

Als u al een Mollie-account heeft, dan kunt u deze koppelen aan Lightspeed Payments, waardoor u gunstigere tarieven voor transactiekosten krijgt.

1. Ga naar Instellingen > BETAALINSTELLINGEN > Betaalproviders via het linkermenu van de backoffice.

2. Klik in de Lightspeed Payments balk bovenaan de pagina op Login.

3. Er opent direct een pop-upvenster waarin u kunt inloggen met uw huidige Mollie-account. Vul hier uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Klik vervolgens op Doorgaan om Lightspeed te activeren met uw Mollie-account.

4. De volgende stap is Lightspeed Payments activeren.