Je eCom-statistieken bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met statistieken van Lightspeed eCom kun je de activiteiten van je online winkel analyseren en evalueren, je klanten en de conversie beter begrijpen en inzicht krijgen in de transacties van je winkel.

Leer hoe je het volgende kunt bekijken:

Productstatistieken bekijken

1. Log in bij je eCom-backoffice.

2. Klik in het linkermenu op producten.

3. Selecteer een product.

Links bovenin het scherm zie je de statistieken die het product omschrijven, waaronder:

• De valuta die geselecteerd is in je winkel met de standaardprijs van je product en/of de BTW inclusief of exclusief is.

• Gecreëerd: De datum waarop het product gecreëerd is door een gebruiker van je eCom-winkel.

• Bewerkt: De datum waarop het product het laatst is bewerkt door de gebruikers van je eCom-winkel.

• Bekeken: Het aantal keer dat je product is bekeken door bezoekers van je website.

• Verlanglijsten: Het aantal keer dat je bezoekers een product hebben toegevoegd aan de verlanglijst van een gebruiker.

• Recensies: De gemiddelde beoordeling van je product, bepaald door klantenrecensies in je eCom-winkel.

4. Klik op Productstatistieken bekijken om het volgende te zien:

• Een lijngrafiek van je pageviews in de afgelopen 30 dagen.

• De titels van de productvarianten.

• Het aantal keer dat je productvarianten verkocht zijn.

• De prijs van je productvarianten.

• Het voorraadniveau van elk van je productvarianten.

Winkelstatistieken bekijken