API documentatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wenst u een bepaalde koppeling met bijvoorbeeld uw leverancier, extern boekhoudprogramma of een andere software dan is het mogelijk onze API te koppelen aan de API van de andere software partij. Een dergelijke koppeling kan gebouwd worden door één van onze partners mocht u hier zelf intern geen kennis van hebben.

De API documentatie van Lightspeed eCom is te vinden op een andere locatie. Klik hier om naar de API documentatie te gaan. Een API key kan enkel de hoofdgebruiker van de webshop aanvragen.

Wil je ondersteuning?

• Klik hier om naar onze Lightspeed Community te gaan voor antwoorden op je vragen. (Alleen in het Engels)

LET OP! U kunt alleen een API key en secret krijgen vanaf een Advanced pakket.