Cookie banner popup
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zeg 'nee' tegen de saaie (onopvallende) cookiemelding! Deze add-on maakt de cookie-toestemming zo zoet als een suikerlaagje op een vers gebakken koekje.

Een visueel aantrekkelijke cookie popup add-on, dit zorgt ervoor dat de klant beter op de hoogte is van het gebruik van de cookies. Deze wettelijke verplichting is dus geen zorg meer!

De cookie popup word ingeladen als je de cookie instellingen binnen Lightspeed aan hebt staan. Er zijn 2 weergaven voor de popup binnen deze add-on.
Mode: Voor cookies is een bevestiging vereist

Mode: Voor cookies is een bevestiging vereist

Installatie 🛠️

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar, hij is dus Plug and play. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

Add-on instellingen/overzicht ⚙️

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op de button "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op de 3 bolletjes en selecteer 'activeren in preview-modus' en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Instellingen ⚙️

Afbeelding instellingen 🍪

De afbeelding instellingen zijn benodigd om een afbeelding in te laden bij de cookie popup. De afbeelding is enkel zichtbaar op desktop.

🍪Afbeelding:
Upload jouw afbeelding hier, de maximale breedte van de afbeelding is 350px

🍪Afbeelding breedte:
Stel hier de breedte van je afbeelding in, minimaal 1px, maximaal 350px.

Algemeen 🍪

De algemene instellingen van de cookie popup!

🍪 Titel boven aan de pop-up
Stel hier de titel grootte van de pop-up in

🍪 Verberg 'Weigeren' button
Heb je de optie 'Voor cookies is een bevestiging vereist' optie aan staan binnen Lightspeed? Dan kan je er voor kiezen om de 'Weigeren' knop te verbergen. Zorg ervoor dat je in de 'Cookie text pop-up' het volgende plaatst om de klant toch de optie te geven om te weigeren: <a class="cookie_86bwgmy8b_link" href="/cookielaw/optOut/" rel="nofollow" title="Nee" "="">Weigeren</a>

Custom cookie policy tekst

🍪 Gebruik custom cookie policy tekst
Wil je een eigen tekst maken, waarbij de link naar de privacy policy pagina veranderd en op een andere plek staat binnen de tekst? Dan kan je deze setting activeren.
Handig voor als je een custom cookie informatie pagina hebt!
Scroll naar de vertalingen om de teksten in te stellen:

Vertalingen 🍪

Met de vertalingen kan je de teksten van de cookie popup aanpassen.

Standaard cookie tekst (Mode: Voor cookies is een bevestiging vereist)
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om u beter en persoonlijker te helpen. Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Wilt u meer weten? Lees dan onze <a class="cookie_86bwgmy8b_link" href="/service/privacy-policy/" rel="nofollow" title="Meer over cookies"> cookie- en privacyverklaring</a>. <br>Klik op ‘Oké’ om te accepteren. Als u kiest voor ‘<a class="cookie_86bwgmy8b_link" href="/cookielaw/optOut/" rel="nofollow" title="Nee" onclick="createCookie()">Weigeren</a>’, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Standaard cookie tekst (Mode: Voor cookies is een bevestiging vereist)
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om je beter en persoonlijker te helpen. Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Wil je meer weten? Lees dan onze <a class="cookie_86bwgmy8b_link" href="/service/privacy-policy/" rel="nofollow" title="Meer over cookies"> cookie- en privacyverklaring</a>.