Celebrations booster
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Celebrations booster is de tool om jouw sales aan te kondigen! Meer inschrijvingen, meer omzet! πŸ₯³πŸŽ‰

De celebrations booster is een super handige add-on om jouw sales aan te kondigen. Denk hierbij aan 'Black Friday', 'Cyber Monday', Sinterklaas, Kerst etc! Met deze add-on zorg je er voor dat de sale op een makkelijke en visueel aantrekkelijke manier word aangekondigd!
​Tip: Gebruik hem in combinatie met de kickoff countdown voor een voor een ultieme sale ervaring!

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op preview en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Instellingen βš™οΈ

Positie label πŸŽ‰

De positie label instellingen geven je de mogelijkheid om de widget te positioneren zodat hij altijd op de juiste plek word weergegeven.
​
πŸŽ‰ Positie label horizontaal desktop: Heel simpel, bepaal de positie van de celebrations booster, moet deze links of rechts? πŸ˜„
​
πŸŽ‰ Positie label vanaf de zijkant desktop: Hoeveel witruime moet er tussen de zijkant en de celebrations booster zitten? Stel dit hier in met behulp van de slider.
​
πŸŽ‰ Positie label vanaf de onderkant desktop: Hoeveel witruime moet er tussen de onderkant en de celebrations booster zitten? Stel dit hier in met behulp van de slider.

πŸŽ‰ Positie label horizontaal mobiel: Heel simpel, bepaal de positie van de celebrations booster, moet deze links of rechts op mobiel? πŸ˜„
​
πŸŽ‰ Positie label vanaf de zijkant mobiel: Hoeveel witruime moet er tussen de zijkant en de celebrations booster zitten op mobiel? Stel dit hier in met behulp van de slider.
​
πŸŽ‰ Positie label vanaf de onderkant mobiel: Hoeveel witruime moet er tussen de onderkant en de celebrations booster zitten op mobiel? Stel dit hier in met behulp van de slider.

πŸŽ‰ Positie label verticaal mobiele productpagina: Dit is de positie van de celebrations booster op de mobiele productpagina. Wij raden aan deze hier hoger te zetten i.v.m. sticky add to cart bar op mobiel. (Ongeveer 70 px)

Design instellingenπŸŽ‰

Met deze instellingen bepaal je de vormgeving van de Celebrations booster. We hebben een aantal voorgeprogrammeerde templates voor bepaalde feestdagen, maar je kan ook je eigen ontwerp maken.
​
πŸŽ‰ Toon subtitle: Wil je een subtitel laten zien onder de titel van de booster? (Bijvoorbeeld: Hoge kortingen), activeer dan deze optie.
​
πŸŽ‰ Template: Selecteer hier een voorgeprogrammeerde template voor de aankomende feestdag/Sale.
​
πŸŽ‰ Maak een eigen ontwerp: Wil je een eigen ontwerp maken, activeer dan deze opties om de 'eigen ontwerp' opties te openen.
​
​Heb je de eigen optie ontwerp optie geactiveerd? Dan openen de volgende instellingen:

πŸŽ‰ Icoon voor het label: Het icoontje is het 'zwevende bolletje' dat nog niet aangeklikt is, upload hier het icoontje.
​Aanbevolen afmeting: breedte 50px, hoogte 50px .

πŸŽ‰ Achtergrond afbeelding popup: Upload hier een achtergrond voor de popup.
​Aanbevolen afmeting: breedte 300px, hoogte 460px .
​

πŸŽ‰ Overlay banner kleur: Kies hier de kleur voor de overlay van de banner. Dit kan je gebruiken om bijvoorbeeld teksten beter te laten weergeven bij een lichte achtergrond.

πŸŽ‰ Transparantie van de overlay: Stel hier de transparantie van de overlay in. 0% is geen overlay, 100% is volledige overlay (dus enkel de kleur).

πŸŽ‰ Sluit icoon kleur: Stel de kleur in voor het sluit icoontje (de 'X').

πŸŽ‰ Subtitel achtergrondkleur: Stel de achtergrondkleur in voor de subtitel.

πŸŽ‰ Subtitel tekstkleur: Stel de kleur in voor de subtitel.

Countdown timerπŸŽ‰

Met deze instellingen kan jij een timer toevoegen aan de Celebrations booster. Handig om de klanten alvast te laten aftellen.
​
πŸŽ‰ Toon countdown timer: Activeer deze instelling op de countdown timer te activeren.

πŸŽ‰ Starttijd: Stel de starttijd van de countdown in.

πŸŽ‰ Eindtijd: Stel de eindtijd van de countdown in.

πŸŽ‰ Banner verbergen als timer is afgelopen: Wil je dat de banner verdwijnt als de timer is afgelopen? Stel dan deze optie in.
​

πŸŽ‰ Countdown timer tekstkleur: Welke tekstkleur moeten de cijfers in de countdown krijgen?

πŸŽ‰ Countdown timer achtergrondkleur: Welke achtergrondkleur moet de countdown teller hebben?

Kortingscode en nieuwsbriefπŸŽ‰

Met deze instellingen kan jij de klanten belonen met een kortingscode als zij zich inschrijven. Zo krijg je meer nieuwsbrief inschrijvingen!

πŸŽ‰ Activeer kortingscode: Activeer deze setting om de kortingscode optie te activeren.

πŸŽ‰ Kortingscode: Kopieer hier de kortingscode die je hebt aangemaakt in Lightspeed.

πŸŽ‰ Activeer nieuwsbrief opt-in: Wil je dat bezoekers zijn/haar e-mailadres moeten achterlaten voordat ze gebruik kunnen maken van de kortingscode? Activeer dan deze optie.

Custom buttonπŸŽ‰

Wil je geen gebruik maken van de nieuwsbrief opt-in en de kortingscode? Maar je wilt wel een button tonen, dan kan je gebruik maken van de custom button optie.
πŸŽ‰ Toon button: Activeer om de button te activeren.