The Perfect Search - Data
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wellicht wel een van de belangrijkste pagina's in jouw Perfect Search app!
Hier vind je alle belangrijke data die nodig is om jouw perfect search te laten werken, denk bijvoorbeeld aan al jouw producten, categorieën etc. Dit is natuurlijk nodig om de zoekbalk te laten werken!

Het is belangrijk om de synchronisatie hier aan te zetten, zodat onder het kopje 'Instellingen' de 'Layout & volgorde' instellingen actief worden!

🔍 Synchronisatie status

De synchronisatiedata is natuurlijk belangrijk! Hier kan je zien wanneer de laatste synchronisatie is geweest van jouw database, dus jouw producten, categorieën etc, welke je ook actief hebt gezet! Producten worden altijd realtime gesynchroniseerd, de overige data (pagina's, blogs, FAQ's, categorieën) ieder uur.

Klik op 'bekijk synclogs' om de status te zien van de laatste synchronisaties. Eventuele foutmeldingen in de synchronisatie kun je hier ook vinden. Zie je hier foutmeldingen? Laat het ons dan weten!

🔍 Synchronisatie blokken

Om het even makkelijk te houden noemen we de bovenstaande blokken de synchronisatie blokken. Hier kun je activeren welke data je wilt synchroniseren voor The Perfect Search, met andere woorden: welke data wil jij in jouw zoekresultaten laten zien?
Zoals eerder aangegeven is dit belangrijk om te activeren, zodat onder het kopje 'Instellingen' de 'Layout & volgorde' instellingen actief worden. In deze instellingen bepaal jij wat de klant dus daadwerkelijk te zien krijgt.

Naast de titel zie je ook de knop 'bekijk alle', hier kan je alle data zien dat gesynchroniseerd is. Zo kan je bijvoorbeeld zien welke producten gesynchroniseerd zijn en welke data hier bij zit; Product ID's, afbeeldingen, titels, varianten en de prijzen.

🔍 Tracking

Natuurlijk niet heel onbelangrijk! We heard you! 😄
Vul hier je Google tracking ID in, zo kun je de search data naar jouw Google Analytics sturen en bijhouden wat er allemaal gezocht word. Zo kun je jouw data nog beter analyseren!