The Perfect Search - Teksten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Natuurlijk wil je The Perfect Search personaliseren voor jouw klanten en jouw wensen, jij weet tevens welke doelgroep jouw producten aanspreekt! Jouw teksten zijn per taal in te stellen, de talen worden automatisch ingeladen in je instellingen op basis van welke talen jij binnen Lightspeed actief hebt staan.

🔍 Zoekbalk

🔍 Zoekbalk tekst:

Vul hier de tekst in die in de zoekbalk verschijnt als je de zoekbalk opent. Je kan eventueel het variabel {{ name }} gebruiken. Als de klant is ingelogd word op de plek van dit variabel de klantnaam ingeladen.
Ingelogde gebruiker Robin krijgt het dus zo te zien: 'Hi Robin, waar ben je naar opzoek?'

Niet ingelogde gebruikers krijgen het zo te zien: 'Hi, waar ben je naar opzoek?'

🔍 Button tekst:
Dit is de tekst die in de button worden weergegeven bij product resultaten. Standaard is dit 'Toon meer resultaten'

🔍 Toon minder resultaten:
Dit is eigenlijk hetzelfde als de button tekst hierboven, enkel voor de 'Toon minder resultaten' knop.

🔍 Beginscherm

Het beginscherm opent zich als er op de zoekbalk geklikt wordt. Hier verschijnen dus meteen (wanneer ingesteld) de relevante zoektermen en relevante producten. Hier staat natuurlijk een titel boven, deze kan je ook aanpassen!

🔍 Relevante zoektermen:
Vul hier de tekst in voor de relevante zoektermen

🔍 Relevante producten:

Vul hier de tekst in voor de populaire producten.