Plus+ Services - Overzicht
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Plus+ Services overzicht, alle beschikbare services op 1 pagina! 📮

Onder het Plus+ Services dashboard vind je natuurlijk een overzicht van alle Services die worden aangeboden door Plus+ en externe partijen. Met Plus+ Services kom je makkelijk in contact met de juiste partner voor integraties die los staan van Plus+. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig met het opzetten van GA4, of wil je je Droppery koppeling snel en makkelijk opzetten icm met Plus+? Alles vind je dus hier op 1 plek! 😄

Let op: Een aantal services worden dus aangeboden door externe partners, dit betekend dat er kosten gemaakt kunnen gaan worden die buiten je Plus+ Abonnement vallen.

Plus+ service aanvragen 👷
Om een service aan te vragen, klik je simpelweg op de service die je wilt hebben vanuit dit overzicht. Bijvoorbeeld hulp nodig bij jouw DNS settings? Klik dan op de hulp bij DNS instellingen service.
De pagina voor jouw aangeklikte service zou openen.

Bekijk meteen de informatie voor de service, alle services worden natuurlijk uitgelegd wat het doet, wat de verwachtte doorlooptijd is en door welke partner deze service word aangeboden.
Daarnaast zie je ook welk Plus+ abonnement hiervoor vereist is. ✅

Om de service aan te vragen druk je simpelweg op "Service aanvragen", je vult dan het aanvraagformulier in en away we go! 🏁.