Super Quick shop

Alle uitleg over de productcard varianten add-on

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak het je klanten nog makkelijker om sneller te bestellen! πŸ›οΈ

Met de productcard varianten add-on kan de klant zijn variant al bestellen op de collectiepagina's!

Wellicht wel 1 van de meest aangevraagde add-ons in de feature requests! Geïnspireerd door jullie feedback! Hier is hij dan eindelijk, de productcard varianten add-on. 🀝
​
Met deze add-on maak jij het mogelijk voor de klant om de varianten te selecteren vanaf de productcards, dus al vanaf de overzicht pagina's. De klant hoeft hierdoor niet meer naar de productpagina te navigeren om een variant te selecteren πŸ”Ž

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
​
Bij deze add-on zou de status eerst op "Open" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop.

Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "Work in progress"

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!βœ…
​

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

​
​Instellingen βš™οΈ
​

Algemeen πŸ›’

De algemene instellingen die nodig zijn om de add-on te laten werken.
β€‹πŸ›’ Toon 'Toevoegen' button:
Heeft jouw thema geen 'toevoegen aan winkelwagen' knop op de productcards? Activeer dan deze setting. Zo kunnen jouw klanten vanaf de collectiepagina's het product al in hun winkelwagen doen.

β€‹πŸ›’ Toon quantity selector bij button:
Heeft jouw thema geen quantity (aantal) selector? Activeer dan deze setting.
​
β€‹πŸ›’ Toon product thumbnail:
Activeer deze instelling als je graag wilt dat de er een afbeelding getoont word in de dropdown (dit is standaard de eerste afbeelding van het product)
​
β€‹πŸ›’ Toon altijd standaard productafbeelding:
Heeft jouw product geen afbeelding voor de varianten? Activeer dan deze instelling om de standaard productafbeelding te laten zien ipv een 'geen afbeelding'.
​
β€‹πŸ›’ Toon standaard eerste variant:
Automatisch de eerste beschikbare variant laten selecteren zonder dat de klant eerst een keuze moet maken? Activeer dan deze setting.
​
β€‹πŸ›’ Toon varianten die niet op voorraad zijn:
Wil je varianten die niet op voorraad zijn laten zien in de dropdown? Activeer dan deze instelling.
​TIPJE: Activeer hem icm The Perfect Stock, super handig!
​
β€‹πŸ›’ Toon een icoon in plaats van tekst:
Wil je een winkelwagen icoontje ipv een tekst als 'Voeg toe aan winkelwagen' knop? Activeer dan deze instelling.
​
β€‹πŸ›’ Icoon:
Bovenstaande setting geactiveerd? Welke styling moet jouw winkelwagen icoon dan krijgen?
​
β€‹πŸ›’ Toon prijzen:
Wil je de prijzen van de varianten laten zien in de dropdown? Activeer dan deze setting!

The Perfect Stock πŸ›’

πŸ›’ Toon envelop-icoon:
Zoals hierboven al gemeld, heb je de toon varianten die niet op voorraad zijn aan staan? Dan zal de perfect stock hier mee werken.
Wil je voor de tekst nog een envelop icoontje laten zien? Activeer dan deze instelling.

Design Instellingen πŸ›’

πŸ›’ Witruimte boven & onder de dropdown:
Natuurlijk wil je het nog iets stylen, hoeveel witruimte mag er boven en onder de dropdown zitten? Schuif de sliders naar wens! πŸ˜„

Vertaalsleutels

Binnen deze add-on word gebruik gemaakt van vertaalsleutels, hiermee kun je de tekst van de add-on aanpassen naar je eigen teksten. Dit kan je doen met aangepaste vertalingen.
De vertaalsleutels hiervoor zijn als volgt:

• Make a choice

• Add

• View

• Make a choice first