The Perfect Gift - Teksten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uiteraard wil je voor The Perfect Gift natuurlijk ook nog leuke en pakkende teksten instellen, dit kan voor alle actieve talen in jouw webshop! 🇪🇺

Klik simpelweg op 'Bewerken' om de tekst editor te openen 📝

Natuurlijk is de app geheel makkelijk in gebruik qua teksten, wij hebben namelijk al een standaard tekst voor je ingeladen! Een 'gift' van ons naar jou! 🎁
Wil je de teksten aanpassen? Dan kan je dit doen in de volgende velden.
🎁 Titel popup: Dat spreekt voor zich! Welke titel moet er in de popup komen?
🎁 Popup tekst: Vul hier de tekst in voor de popup als de klant nog niet voor het minimale bedrag om het cadeau te ontvangen heeft besteld.
🎁 Popup tekst (één cadeau): Afhankelijk van je settings kan je deze dus instellen, maak je gebruik van 1 cadeau? Vul hier dan de titel in die weergegeven word in de popup.
🎁 Popup tekst (meerdere cadeaus): Eigenlijk hetzelfde als hierboven maar dan voor meerdere cadeaus!

Daarnaast zie je nog de beschikbare variabelen staan, dit is op het moment de {{ min_order_amount }}. vul deze in de tekst in om het variabel voor de minimale order bedrag voor het cadeau in te laden die je hebt ingevuld bij de instellingen.