The Perfect Gift
The Perfect Gift - Jouw cadeau's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Daar is hij dan eindelijk, The Perfect Gift! 🎁

Met The Perfect gift heb jij het heft in handen, heb jij de concurrentie onder de duim, want de klanten bestellen bij jou aangezien ze gratis extra's krijgen!
Geef een boost aan je conversie, geef een boost aan je gemiddelde orderwaarde.
Met The Perfect Gift stimuleer jij klanten om voor een x bedrag te bestellen, dit komt omdat ze graag dat cadeau willen ontvangen!

Het is mogelijk om 5 verschillende cadeau's te selecteren, voor elk cadeau kan je een minimaal order bedrag instellen, gebruik bijvoorbeeld bedragen als €20, €40, €60, €80 en €100.
Zo stimuleer jij de klant om meer te gaan bestellen, omdat ze telkens een stapje hoger komen!

Instellen van de producten 🎁

Stap 1:

het instellen van de producten is heel simpel! Klik op 'Product toevoegen.
Zoek simpelweg op het 'product ID' of klik op 'Recente producten'.
Let op, zoeken doe je op het PRODUCT ID, niet op de productnaam.
Hoe vind ik mijn product ID?
Ga in je lightspeed backoffice naar het product en bekijk de URL.

Zoals je ziet is hier de link en staat er /products/132501933?offset=1.
Jouw product ID staat altijd na /products/ en voor de ?
Het product ID is in dit geval: 132501933

Klik vervolgens op het gewenste product, en voila!

Stap 2:

Ga naar het gekozen product in Lightspeed (Tip: door hier op het ID te klikken ga je direct naar het product)

Stap 3:

Scroll naar de "Extra velden" van het Product en klik op de knop "Extra veld toevoegen"*

*(Om in het vervolg sneller te kunnen werken kun je een eerste keer een Extra velden set aanmaken)

Stap 4:

Maak een extra veld aan met type: Checkbox

Dit veld hoort op NIET verplicht te staan

Zowel de naam van het extra veld als de titel van de waarde maakt niet uit.

Belangrijk is wel dat de waarde -100 en het type Percentage is

✅ Je kunt het product nu activeren in het dashboard!

Hulp nodig? Klik in het dashboard op de chat en we helpen je op weg.

Volg de stappen opnieuw voor de andere 2 producten, stel alles naar wens in en you're set!