Plus+ Facturatie
Plus+ Factuur downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik mijn facturen inzien/downloaden? Die vraag krijgen we regelmatig te horen.
Gelukkig zijn deze facturen heel makkelijk te vinden en te downloaden.

We hebben hier 2 methodes voor
Methode 1:
Je kan simpelweg klikken in de rechterbovenhoek op je account, vervolgens klik je op 'account instellingen'. Klik op het kopje 'Facturatie' en scroll naar beneden totdat je de facturen ziet.
Klik bij de gewenste factuur op 'bekijken'.
Of simpelweg te klikken op: https://app.dmws.plus/app/account/billing

Methode 2:
Methode 2 is misschien wat makkelijker! Simpelweg klik je in de linker onderhoek op 'Bekijk facturen'.

scroll naar beneden totdat je de facturen ziet. Klik bij de gewenste factuur op 'bekijken'.

Factuur downloaden:
Heb je methode 1 of 2 gevolgd en op 'Bekijken' geklikt? Dan kan je simpelweg de factuur downloaden door op 'Factuur downloaden' te drukken.