Levertijden op productcards

Levertijden direct te zien in je overzicht, jouw klanten zijn altijd op de hoogte van levertijden per product! ๐Ÿ“ฆ

Dit is de add-on waar je trots op mag zijn. Bijna geen enkel thema binnen Lightspeed bied de optie om de ingevoerde levertijden te laten zien op de overzichtspagina's. Het is altijd "Op voorraad" of "Niet op voorraad". Met deze add-on is dat verleden tijd. Laat die snelle levertijden shinen!โœจ
โ€‹
โ€‹Installatie ๐Ÿ› ๏ธ
โ€‹

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. ๐Ÿ‘จโ€โš•๏ธ
โ€‹
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
โ€‹

โ€‹
โ€‹Add-on instellingen/overzicht โš™๏ธ
โ€‹

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
โ€‹
Bij deze add-on zou de status eerst op "Pending" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "In behandeling"
โ€‹

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!โœ…
โ€‹

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
โ€‹

โ€‹
โ€‹Instellingen โš™๏ธ
โ€‹โ€‹

Algemeen ๐Ÿš›

โ€‹๐Ÿš› Toon een icoon voor de tekst:
Activeer als je een verzendicoon wilt tonen vรณรณr de tekst van de levertijd.
โ€‹
โ€‹๐Ÿš› Icoon
Selecteer 1 van de 3 icoontjes, dit word de styling van je verzendicoontje.

Design instellingen ๐Ÿš›

๐Ÿš› Toon de levertijd van een back-order product in positieve kleur
Standaard heeft de levertijd de negatieve kleur bij een back-order product. Activeer deze optie om de 'positieve' kleur te activeren voor backorder producten. Deze kleuren kan je instellen in je Plus+ dashboard onder 'Algemeen > Design'
โ€‹
โ€‹๐Ÿš› Witruimte boven en onder de tekst van de levertijd.
Wil je wat witruimte toevoegen boven en onder de tekst, zodat het beter past in je productcard. Stel dit dan hier in.
โ€‹

Instellen van de levertijden

Om de levertijden te laten weergeven moet je natuurlijk wel je levertijden instellen.
Stel de levertijd in onder 'Instellingen -> Shopinstellingen -> Levertijden'. Vul hier de bijbehorende gegevens voor je levertijd in. Hanteer je meerdere levertijden? Dan kun je hier verschillende levertijden aanmaken.
โ€‹

Deze levertijden moeten we natuurlijk nog koppelen aan je product.
Dit kan je doen door te navigeren in de backoffice naar 'Producten -> jouw product'. Scroll eventjes naar onderen tot het kopje 'Levertijd'.
โ€‹Selecteer je levertijd en klik op opslaan.
โ€‹

โ€‹
โ€‹Resultaat ๐Ÿ
Natuurlijk ben je benieuwd naar het resultaat, hierbij de before and afters:
โ€‹
โ€‹Before installation โฌ…๏ธ
โ€‹

โ€‹
โ€‹After installation โžก๏ธ
โ€‹