Betaaliconen Pay.nl & MultiSafePay Apps

Iconische betalingen, laat je betaal icoontjes overal zien! πŸ’³

Maak jij gebruik van Pay.nl of MultiSafePay? Dan heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat de betaalicoontjes helaas niet standaard worden ingeladen in je footer, (Perfect) checkout footer of winkelwagenpagina. Hoe moeten klanten nu weten welke betaalmethodes je aanbied? Dat is nu verleden tijd! Met deze add-on zorgen wij ervoor dat jij de perfecte, up-to-date PSP icoontjes krijgt, overal waar nodig!

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
​

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op preview en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

Instellingen βš™οΈ
​​

​​Om de add-on goed te gebruiken, beschikt hij natuurlijk over een aantal instellingen.
Deze moeten we even stap voor stap doorlopen!
​
β€‹πŸ”Ž Custom CSS Selector:
Welke CSS selector(s) hoort bij het HTML-element waar de iconen in getoond moeten worden? Vul dit alleen in wanneer de automatische detectie niet compatibel is met je thema. Als hij niet compatibel is, dan worden de icoontjes niet getoond.
​
β€‹πŸ”Ž Tonen in The Perfect Checkout:
Dit spreekt voor zich, wil je de icoontjes activeren in The Perfect Checkout?
​

β€‹πŸ”Ž Styling betaaliconen:
Hoe wil je dat de icoontjes worden weergegeven? Wil je dit doen doormiddel van logo's of van buttons? We raden aan bij donkere achtergronden 'buttons' te gebruiken, want dan komt er een 'button' om het logotje te staan!

β€‹πŸ”Ž Betaaliconen:
Welke betaalicoontjes moeten er zichtbaar worden?
Deze betaaliconen kunnen er geactiveerd worden:
- AfterPay
- Alipay
- Amazon Pay
- American Express (AMEX)
- Apple Pay
- Bancontact
- Billink
- Carte Bancaire
- CreditClick
- Dankort
- EPS Überweisung
- Fashioncheque
- Fashion Giftcard
- Giropay
- Google Pay
- iDEAL
- SEPA Incasso
- in3
- Klarna
- Maestro
- Mastercard
- Multibanco
- MyBank
- Nexi
- Bank Transfer
- Payconiq
- PayPal
- Paysafecard
- PIN
- V PAY
- Postepay
- Przelewy24
- SOFORT Banking
- SprayPay
- VISA
- VVV Cadeaukaart
- Webshop Giftcard
- Winkel Cheque
- YourGift Card

πŸ”Ž Witruimte boven de betaaliconen:
Hoeveel witruimte moet er boven de betaalicoontjes komen?
β€‹πŸ”Ž Witruimte onder de betaaliconen:
Hoeveel witruimte moet er onder de betaalicoontjes komen?