Alle collecties
Plus+ Add-ons
Copyright © footer
Copyright © footer
Nick Paul avatar
Geschreven door Nick Paul
Meer dan een week geleden bijgewerkt

This website is powered by YOU! 👊

mceclip0.png

Het verzoek die elke Lightspeed shop eigenaar wel eens aangevraagd heeft. "Hey, kunnen jullie de Copyright by DMWS uit de footer halen en vervangen?" Uiteraard kan dit. Nu nog makkelijker! Zelf verwijderen of aanpassen is geen enkel probleem meer!

Installatie 🛠️

mceclip1.png


Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

mceclip3.png



Add-on instellingen/overzicht ⚙️

mceclip5.png


Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

mceclip5.png



Instellingen ⚙️

mceclip1.png


Natuurlijk beschikt ook deze add-on over instellingen. Je wilt natuurlijk de copyright melding aanpassen, anders had je hem natuurlijk niet geïnstalleerd. 😶‍🌫️

📜 Custom CSS selector:
Heb je een thema dat niet ontwikkeld is door DMWS, dan kan het zijn dat de automatische detectie niet compatible is met je thema. Vul hier dan de CSS van je copyright class in om het te activeren. Lukt het niet? Stuur dan een ticket in via het support panel!

​📜 Copyright tekst:

Dit spreekt voor zich, welke copyright tekst wil je hier? Laat het leeg om het veld te verbergen. It's up to YOU! 👊

📜 Voeg een RSS feed url toe:
Wil je gebruik maken van de RSS feed URL in de copyright melding? Dit kan. Lightspeed ondersteund deze feed standaard. Schakel het in om het weer te geven in de footer.

📜 Voeg een sitemap url toe:
Wil je de URL van de sitemap ook toevoegen aan de footer? Vink deze optie dan aan! ✅

Resultaat 🏁
Natuurlijk ben je benieuwd naar het resultaat, hierbij de before and afters:

Before installation ⬅️

mceclip3.png



After installation ➡️

mceclip4.png
Was dit een antwoord op uw vraag?