Contactformulier productpagina

Jij bent een specialist, dat weten jouw klanten ook. Help ze nog sneller met het contactformulier op de productpagina! ✉️

Jij kent het vast wel, klanten met vragen. Ze mailen met een onderwerp dat niet echt overzichtelijk is. Neem zelf het heft in je eigen handen! Met het contactformulier op de productpagina zou het onderwerp altijd perfect zijn en weet jij waar het over gaat! 🤗
Daarnaast geeft het veel vertrouwen, jij staat open voor vragen en bent makkelijk te bereiken! 🎈
De banner is zelf te ontwerpen, of laat dit door de Plus+ design service doen. 🎨

Installatie 🛠️

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

Add-on instellingen/overzicht ⚙️

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Bij deze add-on zou de status eerst op "Pending" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "In behandeling"

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Instellingen ⚙️

Design instellingen

📨 Achtergrondkleur banner:
Selecteer de achtergrondkleur van de banner.

📨 Afbeelding voor de banner op de productpagina:
Wil je een afbeelding gebruiken? Upload hier dan een afbeelding.

📨 Tekstkleur
Selecteer de tekstkleur voor in de banner.

📨 Witruimte boven en onder de banner:
Wil je wat extra witruimte toevoegen, zodat thema elementen wat meer van de contact banner afstaan? Stel dat dan hier in.

Algemeen

📨 Titel in de banner op de productpagina:
bepaal hier de grootte van de titel in de banner.

📨 Titel in de popup:
In de pop-up tonen we een titel, bepaal hier hoe groot deze wordt getoond.

📨 Voeg een ticketnummer toe aan het onderwerp:
Inzendingen kunnen onder dezelfde afzender komen te staan. Om dit te voorkomen kun je een ticketnummer toevoegen.

📨 Ticketnummer:
Zet hier de aanduiding voor ticketnummer neer. Gebruik je bijvoorbeeld het contactformulier voor 'offerteaanvragen', kan je de tekst bijvoorbeeld veranderen in 'Offertenummer'.

Binnen deze add-on word gebruik gemaakt van vertaalsleutels, hiermee kun je de tekst van de add-on aanpassen naar je eigen tekst. Dit kan je doen met aangepaste vertalingen.
De vertaalsleutels hiervoor zijn als volgt:

• Do you have a question about this product?

• Our employee is happy to help you find the right product

• Send mail

• Ask a question about this product

• Product

• Your name

• Name

• Your e-mail address

• E-mail address

• The reply will be sent to this e-mail address

• E-mail address is not correct

• Question

• Ask your question about the product here

• Required fields

• Send

• Your question has been sent

• We will get back to you as soon as possible with the correct answer.

• Back to product

Resultaat 🏁
Natuurlijk ben je benieuwd naar het resultaat, hierbij het resultaat van je nieuwe contact formulier!