Kickoff Countdown

Kick it off! Prepare your customers for your biggest sale ever! 🛍️

Met de Kickoff countdown maak je in één oogopslag duidelijk aan je klanten dat jij binnenkort een (grote) aanbieding hebt. Klanten zullen zich niet meer afvragen wanneer er een sale is, doet deze shop aan black friday? Heeft deze shop een Sinterklaas/Kerst actie? Jij bepaald, jij wint.

Installatie 🛠️

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

Add-on instellingen/overzicht ⚙️

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Bij deze add-on zou de status eerst op "Pending" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "In behandeling"

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Instellingen ⚙️

Uiteraard moeten we de Kickoff countdown in gaan stellen, zodat de klanten exact weten wanneer jouw prachtige sale actie begint. Daarvoor hebben we natuurlijk de instellingen in het dashboard. Klik op "Toon instellingen" om de instellingen open te klappen.

🛍️ Achtergrondkleur banner: Stel hier de achtergrondkleur in voor jouw banner, gebruik je liever een afbeelding? Dan hoef je deze uiteraard niet in te stellen.
🛍️ Tekstkleur: Dit spreekt voor zich, de tekstkleur voor de teksten en cijfers!
🛍️ Achtergrondkleur countdown: Achter de cijfertjes word er een blokje weergegeven, welke kleur mag deze hebben?

🛍️ Achtergrondafbeelding voor desktop (optioneel): Wil je gebruik maken van een afbeelding in je countdown? Stel hem hier in. Aanbevolen afmeting: 1248px breed, 250px hoog.
🛍️ Achtergrondafbeelding voor mobiel (optioneel): Wil je een aparte afbeelding gebruiken voor mobiel? Dan kan je deze hier uploaden. Aanbevolen afmeting: 640px breed, 300px hoog.
🛍️ Overlay banner kleur: Is de tekst wit met een witte achtergrond? Dat maakt het natuurlijk minder goed leesbaar. Stel hier een kleur in voor een eventuele overlay, zodat de teksten beter zichtbaar worden.

🛍️ Transparantie van de overlay: Gebruik je de overlay? Dan kan je hier de transparantie instellen. 0% is niet zichtbaar, dus helemaal doorzichtig. 100% is helemaal zichtbaar, dus niet doorzichtig.
🛍️ Witruimte onder de banner: De banner word weergegeven op de homepage, wil je onder de countdown banner nog wat witruimte? Deze instelling zorgt ervoor dat er geen andere elementen op je webshop geraakt worden.
🛍️ Witruimte boven de banner: De banner word weergegeven op de homepage, wil je boven de countdown banner nog wat witruimte? Deze instelling zorgt ervoor dat er geen andere elementen op je webshop geraakt worden.

🛍️ Toon button: Wil je een button tonen bij de countdown? Om bijvoorbeeld naar een specifieke pagina te linken waar je jouw sale hebt? Dan kan je deze aanvinken. De URL van de button kun je instellen doormiddel van aangepaste vertalingen. Gebruik hiervoor de vertaalsleutel 'dmws-kickoffcountdown-button-url'. Bij de vertaling voer je de URL in van de gewenste pagina. (Voor uitleg over vertalingen klik hier)
🛍️ Button achtergrondkleur: Welke achtergrondkleur mag de button krijgen? Kies hem hier!
🛍️ Button tekstkleur: Welke tekstkleur mag de button krijgen? Stel hem hier in.

🛍️ Starttijd: Wanneer mag de countdown beginnen met tellen? Voor deze tijd word de timer niet getoond. Handig als je timer vanaf 00:00 van start gaat, dan hoef je dit niet handmatig te doen!
🛍️ Eindtijd: Wanneer wil je dat de timer eindigt? Dat kan je hier instellen.
🛍️ Banner verbergen als timer is afgelopen: Wil je de banner verbergen als de timer is afgelopen? Schakel deze optie dan in. De banner blijft anders weergegeven worden met alle cijfers op 0.

Het instellen van de tijd gaat erg makkelijk via een "kalender", hier kan je de datum en tijdstip selecteren. Dit geld voor de starttijd en eindtijd.

Binnen deze add-on word gebruik gemaakt van vertaalsleutels, hiermee kun je de tekst van de add-on aanpassen naar je eigen tekst. Dit kan je doen met aangepaste vertalingen.
De vertaalsleutels hiervoor zijn als volgt:

• The sale is about to start

• Order our collection with high discounts!

• View collection

• The sale has started

• Be quick and take advantage of high discounts!

• Shop now

• dmws-kickoffcountdown-button-url

• Days

• Hours

• Minutes

• Seconds

Meer informatie over vertalingen kan je HIER vinden.

Resultaat 🏁
Natuurlijk ben je benieuwd naar het resultaat, hierbij het resultaat van je Kickoff Countdown!