Trustpilot review uitnodigingen

Klanten hebben meningen, laat ze deze geven! 💭

Met Trustpilot review uitnodigingen maak jij in 1 handomdraai jouw shop klaar voor automatische review uitnodigingen. Deze add-on zorgt ervoor dat Trustpilot een seintje ontvangt met de juiste klantgegevens. Deze add-on zorgt tevens ook voor productreview uitnodigingen van Trustpilot! 2 vliegen in 1 klap dus! 🪰

Installatie 🛠️

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

Add-on instellingen/overzicht ⚙️

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Bij deze add-on zou de status eerst op "Pending" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "In behandeling"

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Instellingen ⚙️

Uiteraard moeten we de Trustpilot Review uitnodigingen nog configureren, zodat de klanten een melding/mail krijgen vanuit trustpilot. We moeten hiervoor onze integratiekey gaan gebruiken. Klik op "Toon instellingen" om de instellingen open te klappen.

Weinig woorden instellingen, maar veel daden. Deze add-on heeft namelijk geen echte instellingen, maar maakt gebruik van één vertaalsleutel.
Om alles te laten werken heb je de intergratiekey nodig van Trustpilot. Deze kan je vinden op de volgende pagina: https://businessapp.b2b.trustpilot.com/integrations/ecommerce/javascript
Kopieer hier je integratie sleutel.

In je Lightspeed backoffice ga je nu naar de vertalingen. Klik op 'aangepaste vertaling toevoegen'
Bij vertaalsleutel vul je in: dmws-trustpilot-integration-key
Bij de vertaling vul je jouw intergratiesleutel in, klik op aanmaken en voila! De intergratie werkt!