Inactivity login popup

Make those inactive people active again! πŸ™‹

Stel je voor: Je bent lekker online aan het shoppen bij jouw favoriete webwinkel, je hebt je ingelogd en hebt al veel items in je winkelwagen liggen. Je gaat even rustig een broodje eten, komt terug en je bent uitgelogd. Vervelend, al mijn items uit de winkelwagen zijn verloren gegaan en ik kan weer opnieuw beginnen.. 😒
​Dat is verleden tijd met de Inactivity Login popup! Deze add-on toont een popup met een login formulier welke, als je bent ingelogd, toont nadat je 30 minuten inactief bent geweest. Lightspeed logt je dan automatisch uit. De popup biedt dan de mogelijkheid om direct weer in te loggen zonder dat de winkelwagen items verloren gaan. Heerlijk toch? Happy shopping! πŸ›οΈ

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
​

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
​
Bij deze add-on zou de status eerst op "Pending" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "In behandeling"
​

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!βœ…
​

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

​
​Instellingen βš™οΈ
​

Natuurlijk beschikt ook deze add-on over instellingen. Je wilt natuurlijk de login popup aanpassen, anders had je hem natuurlijk niet geΓ―nstalleerd. πŸ˜Άβ€πŸŒ«οΈ

πŸ’‘ Logo: Upload hier jouw logo, deze zal verschijnen in de login pop-up
β€‹πŸ’‘ Logo breedte voor desktop: Hoe breed moet het logo zijn op desktop?
β€‹πŸ’‘ Logo breedte voor mobiel: Hoe breedt moet het logo zijn op mobiel?

​

Met de vertalingen pas jij jouw eigen tekst toe, zo kan jij de login popup naar eigen smaak qua teksten indelen. Typ simpelweg in de vakken de gewenste tekst voor de vertaling.
Klik op 'Toon alle talen' om alle teksten voor alle talen die actief zijn in jouw webshop in te stellen.