Hotjar Tracking
Meer dan een week geleden bijgewerkt

They move, hotjar tracks and you improve! 📈

Met hotjar tracking kan jij bijhouden en registreren hoe de klanten door jouw website bewegen. Hierdoor kan je al snel valkuilen vinden waarop klanten weg gaan. Deze valkuilen kun jij weer oplossen en voila, profit! 💸
Om gebruik te maken van de hotjar tracking heb je wel een hotjar account nodig!

Installatie 🛠️

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! 👨‍⚕️

Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.

Add-on instellingen/overzicht ⚙️

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op preview en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!

Natuurlijk beschikt de add-on ook over instellingen, maar deze is wel erg simpel!
Vul namelijk hier je hotjar tracking ID in, en your set to go!

Waar staat mijn Hotjar Tracking Site ID dan? Hoor ik je zeggen.
Deze kan je heel makkelijk achterhalen, volg hiervoor even de volgende stappen!
1. Log in op Hotjar, heb je nog geen account? Registreer je dan.
2. Klik rechtsboven op settings en klik op 'Sites & Organisations'
3. Onder het kolom "ID" staat jouw Tracking Site ID