Pinterest Pixel

Pinterest Pixel, just like Facebook. Track and optimize your ads! πŸ“Œ

Met de Pinterest Pixel add-on implementeer je gemakkelijk de Pinterest Pixel in je webshop. Track je advertenties, optimaliseer deze of bouw ze helemaal op. Met deze add-on weet je zeker dat de pixel vlekkeloos zal gaan werken! En dat zonder extra implementatie kosten! πŸ“

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
​

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

​
​Instellingen βš™οΈ
​

​

Natuurlijk beschikt ook deze add-on over instellingen. De Pinterest Pixel moet natuurlijk wel herkent worden.
​
πŸ“ Pinterest Pixel tag-ID: Vul hier je Pinterest Pixel tag-ID in, deze kan je vinden onder de pagina Conversies in advertentiebeheer
πŸ“ Schakel 'Enhanced Match' in: Wil je de Enhanced Match instelling activeren? Enhanced Match stuurt gehashte e‑mailadressen naar Pinterest om gebeurtenissen op je website te identificeren wanneer er geen cookie van Pinterest aanwezig is.
πŸ“ Schakel conversies tracken op de checkout in: Wil je je conversies tracken op je checkout? Schakel dan deze optie in. Zo meet je niet alleen je site bezoekers en op welke pagina's ze zitten, maar ook je aantal checkouts. Handig toch?