The Perfect Stock op productcards

Uitbreiding op een geweldige app, nu beschikbaar voor jou! πŸŽ‰

Deze add-on is na jullie feedback ontwikkeld, hij werkt als een uitbreiding op The Perfect Stock app en zorgt ervoor dat bezoekers via de collectiepagina's op de productcards zich al kunnen aanmelden op de producten, zonder dat ze naar de productpagina hoeven te navigeren. Efficiëntie & 'shopflow' noemen we dat! 🌊

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er wel een implementatie nodig van een ontwikkelaar. Het kan dus eventjes duren voordat de add-on actief is. Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ onze development helden op de hoogte brengen. πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
​

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
​
Bij deze add-on zou de status eerst op "Open" staan, dit komt omdat de developers eerst de code zouden moeten toevoegen aan jouw webshop. Zodra de developers hier mee bezig zijn zou je de status zien veranderen in "Work in progress"
​

Als de developers de code hebben toegevoegd word deze status op "inactief" gezet, zodat jij hem eerst goed kan instellen en dan kan activeren!βœ…
​

Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

​

​Instellingen βš™οΈ

Uiteraard beschikt deze add-on ook over instellingen, er is namelijk nog wel iets nodig om even alles in te stellen! De instellingen zijn als volgt:
​

πŸ”” Toon 'notify me' tekst in de button op desktop: Wil je de 'in winkelwagen' tekst in de button vervangen voor de tekst 'Notify me'? Heeft je thema geen tekst? Activeer deze dan niet.
πŸ”” Toon 'notify me' tekst in de button op mobiel: Wil je de 'in winkelwagen' tekst in de button vervangen voor de tekst 'Notify me'? Wij adviseren het niet te gebruiken, aangezien op mobiel vaak gebruik word gemaakt van een klikbaar envelop icoontje.
​
​

πŸ”” Toon label op desktop: Wil je een 'label' laten zien? Dat wil zeggen een enveloppe icoontje om in te schrijven op het product? Activeer deze setting.
πŸ”” Positie label horizontaal desktop: Op welke positie wil je het labeltje laten zien? Is dit aan de rechterkant of linkerkant op de productfoto?
πŸ”” Positie label vanaf de zijkant desktop: Op welke positie moet het label exact staan vanaf de zijkant? Speel met deze setting tot hij perfect staat voor jou op jouw productcards. Je kan hiermee dus de positie bepalen.
πŸ”” Positie label vanaf de bovenkant desktop: Op welke positie moet het label exact staan vanaf de bovenkant? Speel met deze setting tot hij perfect staat voor jou op jouw productcards. Je kan hiermee dus de positie bepalen.
​De settings voor mobiel werken exact hetzelfde als de settings hierboven, alleen dan voor mobiel.
​

​

​
πŸ”” Toon schaduw: Wil je een schaduw onder je 'label' laten zien? Dat wil zeggen een enveloppe een kleine schaduw krijgt, hierdoor is hij misschien net wat beter zichtbaar.
πŸ”” Label achtergrondkleur: Welke achtergrondkleur moet je labeltje krijgen?
β€‹πŸ”” Label icoonkleur: Welke kleur moet het icoontje krijgen? (Het envelopje)
πŸ”” Label randkleur: Welke kleur moet het randje van het label krijgen?
πŸ”” Button achtergrondkleur: Welke kleur moet de achtergrond van de button krijgen?
πŸ”” Button tekst- en icoonkleur: Welke kleur moet de tekst en het icoontje in de button krijgen?
πŸ”” Button randkleur: Welke kleur moet het randje van de button krijgen?
​
​

Binnen deze add-on word gebruik gemaakt van vertaalsleutels, hiermee kun je de tekst van de add-on aanpassen naar je eigen teksten. Dit kan je doen met aangepaste vertalingen.
De vertaalsleutels hiervoor zijn als volgt:

• Notify me