Contact widget
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Makkelijker contact = snellere verkoop! Laat zien dat je makkelijk bereikbaar bent met de contact widget! πŸ€‘

Daar is hij dan, een van de veel aangevraagde add-ons! 'Ik wil graag een zwevende whatsapp button zodat klanten makkelijk kunnen appen' iets iets wat we vaak hebben gehoord. Bij deze, jullie suggesties zijn belangrijk voor Plus+.
Laat je klant makkelijk een berichtje sturen via WhatsApp, mail, Facebook Messenger of simpelweg de telefoon.

Installatie πŸ› οΈ
​

Om deze add-on te installeren is er geen implementatie nodig van een ontwikkelaar. Super handig! Het is dus een "one-click install". Klik simpelweg op "Add-on aanvragen" en laat Plus+ het werk voor je doen! πŸ‘¨β€βš•οΈ
​
Nadat je op "Add-on aanvragen" hebt geklikt, zou je worden doorgestuurd naar de pagina "Mijn Plus+ add-ons". Tevens zie je de volgende melding verschijnen in de rechterbovenhoek van het dashboard.
​

​
​Add-on instellingen/overzicht βš™οΈ
​

Na de installatie zul je zien dat de add-on in je overzicht staat, inclusief installatiedatum en status.
Om de add-on te activeren klik je op het hamburger menu en kies je "activeren". Liever eerst een preview zien in test modus? Dat kan. Klik op "Activeren in preview-modus" en de add-on zou alleen zichtbaar zijn voor jou. Dus niet voor de klanten!
​

Instellingen βš™οΈ
​

Natuurlijk beschikt ook deze add-on over instellingen. Je wilt natuurlijk de widget instellen zodat mensen contact met jou kunnen opnemen, anders had je hem natuurlijk niet geΓ―nstalleerd. πŸ˜Άβ€πŸŒ«οΈ

πŸ“― Hoe wil je dat de bezoeker contact opneemt: Wellicht de belangrijkste instelling! Keuze uit: WhatsApp, Mail, Facebook Messenger, Contactformulier, Telefonisch of 'Anders'.
πŸ“― Waar moet de widget naartoe linken?: Waar moet de widget naartoe linken? Bijvoorbeeld naar jouw facebookpagina. Wil je whatsapp linken? Dat gaat heel makkelijk! Vul je nummer in met de internationale notatie, dus begin altijd met +31
(Voor whatsapp kan je eventueel gebruik maken van de volgende handleiding: https://faq.whatsapp.com/general/chats/how-to-use-click-to-chat/?lang=nl )
πŸ“― Afbeelding contactformulier: Welke afbeelding wil je gaan gebruiken als je de optie 'Contactformulier' aanzet? Aanbevolen afmetingen: 40x40px

πŸ“― Achtergrondkleur contact widget: Welke kleur wil je dat de achtergrond kleur van de contactwidget krijgt? Tipje: Gebruik de standaard kleur van de social media die je gaat gebruiken!
πŸ“― Kleur icoon: Welke kleur moet het icoontje krijgen?
πŸ“― Afbeelding voor in de contact widget (optioneel): Wil je geen gebruik maken van de standaard icoontjes? Dan kan je je eigen uploaden, bijvoorbeeld instagram of twitter. De afbeelding kan in .jpg of .png formaat. Afmeting: 100x100px
πŸ“― breedte afbeelding: Hoe breed moet de afbeelding getoond worden? Zo kan je de grootte van je icoontje bepalen! Super handig.
β€‹πŸ“― Positie label horizontaal desktop: Op welke positie wil je het labeltje laten zien? Is dit aan de rechterkant of linkerkant van de pagina?
β€‹πŸ“― Positie label vanaf de zijkant desktop: Op welke positie moet het label exact staan vanaf de zijkant? Speel met deze setting tot hij perfect staat voor jou. Je kan hiermee dus de positie bepalen.
β€‹πŸ“― Positie label vanaf de onderkant desktop: Op welke positie moet het label exact staan vanaf de onderkant? Speel met deze setting tot hij perfect staat voor jou. Je kan hiermee dus de positie bepalen.

De settings voor mobiel werken exact hetzelfde als de settings hierboven, alleen dan voor mobiel.
​
πŸ“― Positie label verticaal mobiele productpagina: Je kan de positie van de contact widget aanpassen voor de mobiele productpagina. Dit ivm bijvoorbeeld een sticky add to cart bar. We raden je aan deze dus hoger te zetten, zodat de 'in winkelwagen' knop niet geblokkeerd word!