Plus+ Support - Meld een bug
Nick Paul avatar
Geschreven door Nick Paul
Meer dan een week geleden bijgewerkt
mceclip0.png

Rupsje Nooitgenoeg in je webshop? Wij halen hem weg! 🐛

Je kent het vast wel? Een foutmelding op je webshop. Oei, hoe komt dit. Een foutmelding word ook wel een bug genoemd. Niemand houd van deze kleine beestjes in je webshop, laat onze "bugcatchers" ze vangen en uitzetten in de natuur! 🍃

Een bug doorgeven was nog nooit zo makkelijk, geen gedoe meer met een mailtje typen en hopen dat hij bij de juiste persoon in de mailbox komt. Mailen is verleden tijd met Plus+!
Een bug melden doe je simpelweg door dit formulier in te vullen, de stappen zouden wij even uitleggen, zodat de bug nog makkelijker en duidelijker gemeld kan worden.

🐛 Kies productsoort: Kies hier waarover je bug gaat, dit kan zijn om een App, Plus+ addon of een Thema.
🐛 Kies product: Kies hier om welke app, addon of thema de bug gaat, bijvoorbeeld Thema Switch.
🐛 URL: Vul hier de URL in van de pagina waarbij de bug zich voordoet, zodat onze bugcatchers niet hoeven te zoeken in het bos, maar direct op deze plek kunnen zoeken.
🐛 Titel: Vul hier in één zin in wat je bug inhoud, bijvoorbeeld: "Beschrijving op productpagina verdwenen"
🐛 Probleem omschrijving: Vul hier zo uitgebreid mogelijk in wat het probleem met de app, addon of thema is. Schrijf het verhaal vanuit de "user" dus in de vorm van: "Als ik de productbeschrijving wil lezen kan dit niet want hij is weg, dit is gebeurd nadat ik een x wijziging heb gedaan aan het Thema".
🐛 Reproduceren: Omschrijf (indien mogelijk) hoe het probleem is ontstaan, schrijf dit stap voor stap op. Bijvoorbeeld:
1. Ik heb css regel x toegevoegd aan de aangepaste css om de breedte van de beschrijving te vergroten.
2. Ik heb de css opgeslagen en de pagina ververst.
3. De beschrijving is op de productpagina verdwenen.

🐛 Verwacht resultaat: Beschrijf hier wat je eigenlijk had verwacht wat deze aanpassing/app/addon/thema zou doen bij deze wijziging/instelling. In dit geval zou het zijn: "Mijn css aanpassing zou de productbeschrijving moeten vergroten".
🐛 Werkelijk resultaat: Wat is het resultaat dat daadwerkelijk is gebeurd? In dit geval zou het zijn "De productbeschrijving is verdwenen".
🐛 Bestanden: Heb je een screenshot, filmpje of een bestandje waarbij het duidelijk te zien is wat er gebeurd? Stuur deze dan mee!
🐛 Persoonlijk informatie: Vul hier je naam in, zo weten wij met wie we contact hebben en hoe we je moeten aanspreken. Wel zo persoonlijk!

Elke bugmelding en de status hier van kan je altijd terug vinden in je Tickets!

Was dit een antwoord op uw vraag?