Plus+ Support - Documentatie

Hey, dat komt me bekend voor! De documentatie voor Plus+! 📚

Alle uitleggen en documentatie vind je onder een gebundelde weergave. Kom je er niet uit wat betreft apps, thema's addons of facturatie? Dan kan dit tabblad je waarschijnlijk wel goed helpen! Klik op de desbetreffende kop om naar de documentatie te gaan, vanuit daar kan je verder specificeren.

Tevens bevinden zich in de bovenhoek 2 knoppen. Deze knoppen kunnen goed van pas komen!
Staat je vraag niet in de documentatie en denk je dat deze vraag al vaker gesteld is? Klik dan op Bekijk FAQ's om naar de veelgestelde vragen te gaan. 📝

Heb je een hele specifieke vraag? Klik dan op tickets, dan kom je bij het ticket formulier en kun je vraag doormiddel van een ticket insturen! 🎫