Plus+ Dashboard
Plus+ Add-ons
Mijn Plus+ Addons - Dashboard

Wat van ons is, is van jou! There is work to do, let's make some changes. ๐Ÿ—๏ธ

Jij wilt bouwen aan jouw website, elke dag verbeteren, elke dag uitbreiden. Dit is mogelijk met Plus+ Addons. Maatwerk modules die te installeren zijn met 1 druk op de knop, zonder extra kosten, want zo zijn wij. Het "Mijn Plus+ Addons" dashboards laat het overzicht zien van jouw geรฏnstalleerde Addons, inclusief de status en de instellingen. ๐Ÿšง
โ€‹
โ€‹Add-on opties & instellingen ๐Ÿงฐ
โ€‹

Natuurlijk wil je deze mooie addons naar eigen wens instellen, dat kan! Klik eventjes op "toon instellingen" om de bijpassende instellingen van de addon te laten zien. Get to work, change it up! ๐Ÿ”ง

"Hamburgermenu" ๐Ÿ”
โ€‹

โ€‹
Lekkere trek gekregen van dat woord? Ik wel, maar dit is geen menu om te eten. ๐Ÿšซ
Klik op het hamburgermenu (3 stipjes onder elkaar) om extra opties te laten zien. Je wilt natuurlijk wel even kijken hoe het eruit komt te zien, tevens zou je hier de addon hier moeten activeren als hij net geinstalleerd is. Uiteraard kan je hem ook deactiveren.
Heb je een vraag over de addon, wil je de details inzien of simpelweg de addon verwijderen? Dan zou de knoppen hiervoor ook in dit menu vinden. ๐Ÿ”Ž