Plus+ Dashboard
Plus+ Algemeen
Plus+ Algemeen - E-mail instellingen

Welcome back shopowner, you've got mail! ✉️

Omdat er vanuit bepaalde apps zoals The Perfect Review en The Perfect Recovery mails worden verstuurd, moeten we dit natuurlijk even goed instellen! We moeten namelijk zorgen dat dit van jouw domein provider mag. Daarnaast heb je de optie om de naam en e-mailadres te veranderen zodat de klanten altijd een goede naam zien.

Verzending
Onder verzending kan je de naam en het email adres instellen. Vanuit welke naam moet de mail verzonden worden? Bijvoorbeeld Klantenservice | "Websitenaam", of ga je voor bijvoorbeeld Robin van "Websitenaam". Daarnaast kan je instellen vanuit welk mailadres dit verzonden mag worden, zodat jouw klantreacties altijd op de juiste plek komen!

DNS Instellingen

Dit is een wat ingewikkelder puntje, maar is eigenlijk heel simpel op te lossen. Vul deze gegevens in bij de DNS instellingen van je domein. De instellingen voor het tracking domein zijn optioneel. Alles ingevuld? Klik dan onderaan op de knop 'Verifiëren' om de instellingen te controleren. Let op: het kan enige tijd duren voordat de wijzigingen zichtbaar zijn!

Mocht je er niet uit komen en heb je hulp nodig? Stuur dan een ticket in via het ticketformulier onder het support tabje!