Plus+ Informatie - Roadmap
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We're on Road 99, welke functies komen binnenkort in jouw Plus+ Dashboard? 🚘

Benieuwd welke functionaliteiten binnenkort aan Plus+ worden toegevoegd? Welke dingen staan er op de planning? Bekijk het heel gemakkelijk en real time onder dit kopje.
Er zijn hier een aantal statussen zichtbaar, die zou ik even voor je uitleggen!
Request/Ideas:
Welke requests en ideeΓ«n zijn ingestuurd, deze vind je hier!
Coming Soon:
Hey, goed nieuws. Er is een idee goedgekeurd en word doorgevoerd. Hij word binnenkort ontwikkeld!
In progress:
Zegt het eigenlijk al, wij zijn druk bezig met deze addon/app te ontwikkelen.
Launched
: Feestje! πŸŽ‰ De app/addon is uitgebracht en beschikbaar voor alle Plus+ gebruikers!