Plus+ Dashboard
Vertalingen toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt het waarschijnlijk wel gezien, de tekst "Binnen deze addon worden de volgende vertaalsleutels gebruikt" maar hoe voeg ik deze nou toe?

Een aantal teksten van Plus+ kun je eenvoudig vertalen als je gaat naar Dashboard > Inhoud > Vertalingen. (Of simpelweg te klikken op de link "Ga naar vertalingen" bij de addon instellingen)

Zodra je op de vertalingen pagina zit zie je rechts bovenin een grijze knop genaamd “Voeg aangepaste vertaling toe”. Wanneer je hierop klikt, krijg je een popup waar je een vertaalsleutel kan invoeren. Dit zijn de termen die in de addon settings worden opgesomd.

In het voorbeeld gebruiken we de addon B2B login en gaan we de tekst "Official dealer login" vertalen"

Voor het vertalen ⬅️

Na het vertalen ➡️