Vertalingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met het installeren van de app, zijn er een aantal nieuwe vertalingen die je kunt vertalen naar eigen smaak.

Wij hebben ze al zo goed mogelijk voor je vertaald, maar het kan altijd zijn dat je niet wilt tutoyeren of iets dergelijks, dan vind je hier de lijst met standaard vertalingen.

Let op: Lightspeed heeft deze al voor je toegevoegd, je moet dus een vertaling overschrijven.

En dan deze vertalingen die je kunt aanpassen: (zoek naar de 'keys'):