Instagram Feed
Instagram Feed - Instellingen

Hippe shop eigenaar, get the insta feed going! You are number 🥇

Natuurlijk zou je jouw instagram feed even moeten instellen voordat het werkt op jouw site. Jij gaat al erg met de tijd mee, dit zou dus een fluitje van een cent moeten zijn voor jou. Laten we door de stappen rollen. 🛹

Preview 🖥️

Hey there influencer, you're looking good! 😍
Zie hier de preview van jouw Instagram Feed zoals hij weergegeven gaat worden op jouw webshop.

Instellingen 🔧

Jij wilt jouw feed laten zien in de webshop? plaats deze code in je webwinkel om de feed te laten zien.
Plaats hem bijvoorbeeld bij Inhoud -> Pagina's -> Homepage.

Klik op het <> icoontje, het volgende scherm zou openen.

Plak hier jouw code, de feed zou nu zichtbaar zijn op jouw webshop!
Let op: Zorg dat de homepage pagina zichtbaar staat, ook in de design instellingen (afhankelijk van je thema)

Heb jij de thema editor actief? Dan kan je hem ook direct in de broncode plaatsen.
Geen verstand van basis HTML? Dan raden wij dit af!

Hulp nodig? Schroom niet, stuur een ticket in en wij zorgen dat de feed zichtbaar word op jouw webshop!

Instellingen - vervolg 🔧

🔧 Deel button: Mogen jouw berichten gedeeld worden? Schakel het hier in.
🔧 Plus+ branding verbergen: Gebruik je minimaal het essentials pakket? Dan kan je de Plus+ branding verbergen.
🔧 Hover effect: Oeh, fancy. Wil je een effect over je foto's als je met de muis over het bericht zweeft?
🔧 Ik wil een slideshow: Geef een mooie show, laat de foto's automatisch scrollen.
🔧 Layout/Layout Mobile: Hoe moet de layout eruit komen te zien? Stel ze in op de volgende manier: Kolommen x rijen.
🔧 Witruime: Hoeveel witruimte moet er tussen jouw foto's zitten?

🔧 Grant access button: Je instagram account koppelen, doe het hier! Zodat de kabouters jouw foto's kunnen ophalen. 🍄
🔧 Instagram Feed titel: Wil jij een titel laten zien boven je instagram feed? Stel hem hier in. Vergeet het schuifje niet te activeren!