Facebook Conversions API
API Events (Foutmelding & Troubleshooting)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Help! Ik krijg foutmeldingen van events in de Conversions API van Facebook!
Hoe kan ik dit oplossen?

In de meeste gevallen krijg je foutmeldingen als de API niet goed is geconfigureerd. Deze foutmeldingen kan je gelukkig zelf en simpel oplossen!

Let op: Zorg dat je toegangstoken overeenkomt met de toegangstoken in de Conversion API app en je de Facebook Pixel binnen Lightspeed zelf uit hebt staan!

1) Ga naar de Pixel instellingen binnen je Facebook event manager.

2) Klik op aan de slag onder "Conversions API"

3) Verifieer dat alle gebeurtenissen zijn geselecteerd

4) Dit is de belangrijkste stap van het proces, kijk goed of alle events geselecteerd staan. Verifieer of deze events ook geaccepteerd worden door de Conversions API app.

Let op: De parameters van de gebeurtenissen moeten overeenkomen binnen de Facebook instellingen en de Conversions API app instellingen!
Alle events staan gedocumenteerd in de Conversions API app.

Je kan het beste de volgende instellingen naast elkaar weergeven:

5) Druk op opslaan

Je Facebook Conversions API pixel bevat nu alle ondersteunde events.