The Perfect Message
The Perfect Message - Instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

A perfect message, from you to your customers. Belangrijke berichten meteen zichtbaar! ✅

The Perfect Message, een ideale app om een bericht aan je klanten te laten zien. Waar ga jij hem voor gebruiken? Sale, acties of een bericht voor een melding ivm de levertijd? Het is aan jou! 🔥

Preview 👀

Ff'kes snel kijken, hoe komt dit Perfecte bericht over op jouw website? Zie het hier in de voorvertoning! 🖥️
Tip: Klik op mobiel voor de voorvertoning op mobiel.
Tip 2: Klik op taal om de gewenste taal te previewen.

Template The Perfect Message 🎨

Een perfect bericht word op een fijne manier weergegeven. "Designtje hoor!" zouden wij zeggen.
Kies hier je design voor The Perfect Message
Layout standaard:
Een sticky announcement bar die je boven en onderaan de webshop kunt tonen.
Layout 2 popup:
Een smalle sticky weergave, waarbij je de positie zelf kunt bepalen.

Algemeen ⚙️

De algemene instellingen bevatten eigenlijk alle instellingen dat je nodig hebt voor jouw perfecte bericht. We gaan ze even 1 voor 1 langs!

📣 Kies op welke pagina de popup zichtbaar is:
Dit zegt het allemaal eigenlijk al! Wil je The Perfect Message zichtbaar op een selectie van pagina's of op elk willekeurige pagina?

📣 Start- en einddatum:
Stel hier de start en einddatum in (optioneel), tussen deze periode word The Perfect Message dan ingeladen.

📣 Tekstgrootte mobiel & Tekstgrootte desktop:
Welke textgrootte mag de tekst in de announcement hebben? Zowel voor mobiel als voor desktop.

📣 Breedte announcement bar desktop:
Welke breedte mag de The Perfect Message hebben op desktop?

📣 Hoogte announcement bar desktop:
Welke hoogte mag de The Perfect Message hebben op desktop?

📣 Sticky tonen op desktop:
Als je deze setting activeert word The Perfect Message sticky, dan is hij altijd zichtbaar omdat hij mee scrollt!

📣 Positie desktop:

Waar mag The Perfect message worden laten zien? Bovenin, onderin of een custom plek?

📣 Shop selector:
Deze setting is alleen zichtbaar bij de optie 'Custom', vul hier de CSS selector in waar de announcement ingevoegd moet worden in je shop, de announcement zou dan in dit element gezet worden.

📣 Sticky tonen op mobiel:
Als je deze setting activeert word The Perfect Message sticky, dan is hij altijd zichtbaar omdat hij mee scrollt!

📣 Positie mobiel:

Waar mag The Perfect message worden laten zien? Bovenin, onderin of een custom plek?

Design instellingen ⚙️

Een perfect bericht word natuurlijk nog beter met een mooi design. "Lekker speels" zeggen we dan.
Stel hier de design instellingen van The Perfect Message in.

Icoon tonen:
Activeer deze instelling als je een icoon wilt gebruiken in The Perfect Message.
Geen icoontje of afbeelding inladen? Dan simpelweg deze instelling uit zetten.

Icoon:
Kies uit een van de voorgeprogrammeerde icoontjes, keuze uit: Succes, Waarschuwing, Fout, Informatie.

Icoon kleur:
Heerlijk personaliseren, plak hier de kleurcode voor jouw icoontje!

Eigen icoon/afbeelding (optioneel):
Nog meer personaliseren, upload hier eventueel je eigen icoontje!

Achtergrond kleur:
Kies een achtergrondkleur voor jouw perfecte message

Tekstkleur:
Kies een tekstkleur voor jouw perfecte message.

Lijnkleur:
Kies een lijnkleur voor de rand van het label (button) in The Perfect message.

Schaduw:
Bepaal de grootte van schaduw door te spelen met de pixels en bepaal je schaduwkleur in rgba (Red, green, blue, alpha). Alpha is de doorschijnbaarheid!

Sluit icoon kleur:

Kies een kleur voor het kruisje waarmee de klant The Perfect Message kan wegklikken.

Button achtergrond:
Kies een achtergrondkleur voor het label (button).

Button tekstkleur:
Kies een tekstkleur voor de tekst in het label (button).

Teksten Message 🖊️

🖊️ De schuifjes voor de landvlaggen:
Is jouw perfect message actief in deze taal? (De)Activeer hem hier

🖊️ Titel:
Wat is het belangrijkste bericht van jouw Perfect Message?

🖊️ Bericht:
Geef wat uitleg over je titel, vul de tekst hier in.

🖊️ Link tekst:
Wat moet die groene ridder zeggen? Vul hier de tekst in voor jouw URL

🖊️ Link URL: Waar moet jouw linktekst naartoe linken? Best link om hem niet in te vullen.

🖊️ Button tekst:
Ah, je gebruikt toch een button? Welke tekst moet in deze button komen te staan?

🖊️ Button URL: Waar moet jouw button naartoe linken?

Algemene tip

Klik op het kleurvierkantje om snel een kleur te kiezen!