Alle collecties
Plus+ Apps
The Perfect Review
The Perfect Review - Dashboard uitleg
The Perfect Review - Dashboard uitleg
Nick Paul avatar
Geschreven door Nick Paul
Meer dan een week geleden bijgewerkt

You're A-MA-ZING! Jouw producten verdienen liefde! Let's get them rated. ⭐

mceclip0.png

Met The Perfect Review kan jij jouw klanten aansturen om een product review te plaatsen op hun aangekochte product. Jouw producten zijn top notch en verdienen ⭐⭐⭐⭐⭐.
Stimuleer jouw klanten om een product review te schrijven met The Perfect Review.

Gemiddelde product rating

mceclip1.png


Wauw, jouw klanten zijn loyaal! Ze zijn tevreden met hun producten en laten beoordelingen achter. Hoe presteren jouw producten? In dit overzicht zie je jouw gemiddelde product beoordelingen, hoeveel uitnodigingen er zijn verzonden, geopend en mislukt (niet geplaatst na een uitnodiging) per week.

Uitnodigingen verzonden, geopend en geklikt 📨

mceclip2.png


De sales gaan goed, de producten vliegen over de (denkbeeldige) toonbank. The Perfect Review zorgt dat alle klanten een mail krijgen om een beoordeling te plaatsen. Maar hoeveel uitnodigingen zijn er nu verstuurd? Hoeveel klanten hebben de mail geopend? En hoeveel klanten hebben daadwerkelijk op de button/review schrijven knop gedrukt?
Alle statistieken kan je hier vinden, inclusief indicatie vergeleken de vorige periode.

Nieuwe negatieve, positieve en totale reviews

mceclip5.png


In 1 oogopslag je directe statistieken voor het aantal product reviews. Hoeveel nieuwe positieve reviews heb je? Hoeveel negatieve reviews? En wat is het totaal aantal reviews? Hoe staan jouw producten er voor?

Was dit een antwoord op uw vraag?