Postcode.eu API
Postcode.eu API - Instellingen

Postcode API, nooit meer retouren door foutieve adressen! 📦

Met de API koppeling van Postcode.eu zorg je er voor dat jouw bestelling nooit meer foutieve adressen bevat. Met deze koppeling word bij elke adresinvoering een validatie gedaan. Hierdoor zou er gekeken worden of het adres daadwerkelijk bestaat. De klant hoeft alleen maar een postcode + huisnummer in te vullen en het adres zou automatisch geladen worden! Makkelijk toch? 😊

📦 Status: Hiermee kan je de API inschakelen
📦 Key:
Vul hier de API key in die je hebt gekregen bij Postcode.eu
📦 Secret:
Vul hier de secret key in uit je dashboard van Postcode.eu
📦 Internationale adressen:
Verstuur je internationaal? Zelfs internationaal worden de adressen gevalideerd! Schakel hier de ondersteunende landen in!

Beschik je nog niet over een Key & Secret Key? Wij kunnen deze voor je aanvragen en instellen.
Neem contact met ons op via een ticket en wij zullen het voor je regelen! Zo zijn wij. 😇