Theme Switch
Theme Switch: Sidebar review
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Color palette
Selecteer hier het kleuren palet dat je wilt gebruiken. Kleurpaletten zijn aan te passen bij Visueel -> Color palette

Mobile heading color palette
Selecteer hier het kleuren palet dat je wilt gebruiken. Kleurpaletten zijn aan te passen bij Visueel -> Color palette

Label for stars
Vul hier de tekst in voor de label/titel van het review formulier. In dit geval "Hoeveel sterren geef je ons?"

1 star, 2 stars, 3 stars, 4 stars, 5 stars
Vul hier een custom bericht in voor elke waarde van een ster! Algemene html tags zijn toegestaan.