Theme Switch: Knoppen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Button shape
Stel hier de vorm van de buttons in, wil je strakke randen, afgeronde hoeken of een pilvorm?
Rounded: Afgeronde hoeken.
Square: vierkant.
Pill: Pilvorm.

Button style
Selecteer hier de style van je buttons, gevulde achtergrond of toch alleen een omlijning?
Solid Regular: gevulde buttons met normale tekstdikte.
Solid Bold: gevulde buttons met dikke tekstdikte.
Outline regular: Buttons zijn niet gevuld, alleen een omlijning. Normale tekstdikte.
Outline bold: Buttons zijn niet gevuld, alleen een omlijning. Dikke tekstdikte.

Button style on hover
Welke style moet de button aangeven als er met de muis overheen gegaan word?
Darken: de kleur word iets donkerder gemaakt.
Invert: De stijl word omgedraaid, bijvoorbeeld de achtergrond word leeg en de outline word zichtbaar. De tekst word de kleur van de button.

Button size
Stel de button grootte in.
Normal button
Large button