Theme Compete
Theme Compete: Footer top bar (right part)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Show newsletter
Activeer om de nieuwsbrief sectie te activeren (het gehele rechter stuk).

Footer top bar logo
Upload hier je logo of een andere afbeelding die je wilt laten zien voor de nieuwsbrief.

Footer top bar logo SVG upload
Als je gebruik wilt maken van een .svg bestand, kan je de link naar het svg bestand hier neerzetten. Dit .svg bestand kan je uploaden bij "Tools > Bestanden". Kopieer de URL en plak het in dit veld.

Newsletter - text
Vul hier de tekst in voor boven het aanmeld veld, beschrijf bijvoorbeeld waarom mensen zouden moeten abonneren.

Newsletter - button color
Kies hier de kleur van de nieuwsbrief "abonneer" knop.

Newsletter - button text color
Kies hier de kleur voor de nieuwsbrief "abonneer" knop tekst.

Newsletter legal text color
Kies hier de kleur voor de tekst van het stukje privacy verklaring (ivm de wet).