Theme Switch
Theme Switch: Section 1: Hero Image
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Variant
Selecteer hier de variant voor de hero image (grote banner op de homepage)

- Background right - text left - full width: Afbeelding/video rechts, tekst links op de volledige breedte.
- Background right - text left - container: Afbeelding/video rechts, tekst links op de breedte van de container.
- Background left - text right - full width: Afbeelding/video links, tekst rechts op de volledige breedte.
- Background left - text right - container: Afbeelding/video rechts, tekst rechts op de breedte van de container.
- Background fullscreen - text center left: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst links in het midden.
- Background fullscreen - text center right: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst rechts in het midden.
- Background fullscreen - text center center: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst in het midden.
- Background fullscreen - text bottom left: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst links onder.
- Background fullscreen - text bottom right: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst rechts onder.
- Background fullscreen - text bottom center: Afbeelding/video op volledige breedte, tekst onder in het midden.

Section height
Stel de hoogte van deze section in, keuze uit Small, Medium en Large.

Color palette
Stel het kleurenpalet in voor de hero image section, deze color palette kan je aanpassen bij visueel -> color pallete

Show border radius
Zorg voor afgeronde hoeken in de hero image. Alleen beschikbaar voor de varianten met "container".

Overlay opacity
Deze optie werkt alleen voor de varianten met fullscreen. Dit zorgt voor een "kleurenlaag" over de video, zodat de tekst duidelijker word.
Waarde moet tussen de 0 en 100 liggen.
0 = onzichtbaar, 100 = volledig zichtbaar (kleur van de overlay)

Title size
Selecteer hier de grootte van de titel in de heroimage.
Heading 1 t/m heading 4.

Title
Vul hier de titel in die in de banner/slider zou verschijnen.

Text
Vul hier de tekst in die in de banner/slider zou verschijnen

Call to action text
Vul hier de text in voor de button

Call to action link
Vul hier de link in voor de call to action knop

Background image
Upload hier de background image die je wilt gebruiken in de banner/slider
Let op: zorg dat er niks staat bij background video, anders zou dit niet werken.

Background video
Vul hier de link in van de video, upload de video bij tools en kopieer de link.

Show label on banner
Wil je een extra banner op de banner/video? Schakel deze optie in op Square block of Circle block.
Square block: Vierkant/rechthoekig blok
Circle block: rond block
None: verberg blok

Label title size
Selecteer hier de grootte van de titel in de label.
Heading 1 t/m heading 4.

Label title
Vul hier de titel van het label in.

Label text
Vul hier de tekst in voor in de label.
Tip: vul een - in voor je tekst, deze word automatisch omgezet naar een vinkje.
Voorbeeldtekst: <p>- Meer kans op één koopblok</p><p>- Hogere klanttevredenheid</p><p>- Gemiddeld +30% conversie</p>

Label link text
Vul hier de tekst in voor de knop, in dit geval "meer infomatie"

Label link url
Vul hier de link in waar de knop de klant naartoe moet leiden.

Mobile: height background image or video
Selecteer hier de hoogte van de achtergrond video in op mobiel.
Keuze uit: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4

Mobile: amount of pixels overflowing the background image or video

Hoeveel pixels mag de video buiten het vak komen?
Standaard: 150px