Alle collecties
Themes
Theme RePos
Theme Repos: Typografie
Theme Repos: Typografie
Niels van Vlerken avatar
Geschreven door Niels van Vlerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt
visueel.png
typografie_1.png
typografie_2.png

Kies je fonts

De typografie van de webshop is de basis van je design. Wij raden je aan om duidelijke en strakke fonts (lettertypes) te gebruiken die iedereen goed kan lezen. De titels mogen opvallen, kies voor de body tekst altijd een rustige, duidelijk leesbare letter. Wij werken met Googlefonts voor een optimale prestatie, hier kun je de gehele collectie bekijken en een mooie combinatie maken tussen jouw favoriete fonts. https://fonts.google.com/

Titels (Google Web Fonts)

Kies nu je favoriete Google Web Font voor al de titels in je webshop. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik je eenvoudig op choose in een van de verschillende Google fonts. Je kunt hem eenvoudig wijzigen door een van de opties uit het dropdown menu te kiezen.

De dikte van de titels

Houd je van vette letters, of vind je het mooier wanneer een titel in een slankere vorm wordt weergegeven. In ons thema bepaal je dit helemaal zelf. In onze pre-sets werken wij met verschillende diktes om aan te geven hoe het eruit ziet.

Bodytekst

En natuurlijk kun je ook voor de bodytekst je eigen gewenste fonts instellen.

Centreer al je typografische content

Hier kun je basis van de shop typografie centreren. Dit gaat vooral om te titels in de headers. Dit vervangt de linkslijnende typografie.

Was dit een antwoord op uw vraag?