Theme RePos
Theme Repos: Homepage SECTIONS: options

Section 1 On/off

Dit zorgt ervoor dat je de section ziet of niet ziet op je homepage. De eerstvolgende section onder de section zal eerst worden getoond.

Section layout

De mooiste optie binnen het pakket: verander je layout van de content.

• Jij upload je content voor de section

• daarna pas je de section gemakkelijk met 1 klik aan naar een andere layout (1,2,3,4,5)

• Have fun!

Mirror section

De sectie wordt omgedraaid met deze functie. Hij wordt dus horizontaal gespiegeld.

Images

Eerst upload je je image; de afbeeldingsgrootte maakt niet uit.

Zorg er zelf voor dat de afbeeldingen goede verhoudingen hebben tot de layout die je kiest per section. Dit leer je vanzelf. Wij geven geen afbeeldingsgroottes, want in dit thema werken we niet met groottes.

Image position

Een geweldige klassieke manier om je afbeeldingen te positioneren. In het kort:

- Bepaal waar de focus ligt op je afbeelding (bijv. een gezicht)
- Selecteer die positie in de vervolgkeuzelijst (bijv. links boven)
- Kijk wat er gebeurt.

De afbeelding blijft gefocust (responsive) op dat punt. Het gezicht blijft in beeld.

Laten we zeggen dat er een persoon in uw afbeelding is en dat zijn / haar gezicht zich in de linkerbovenpositie van uw afbeelding bevindt. Selecteer vervolgens 'linksboven'. Zo verlies je nooit de focus in je hero-afbeelding.

Dark overlay

Soms is je afbeelding iets te licht. Breng hier een laagje overheen. Transparante donkere laag wordt over je afbeelding toegevoegd.

Subtitel, titel, tekst

Elke section is voorzien van een subtitel, een titel en tekst. Kijk door middel van layouts hoe je dit gaat inrichten per section.

Eerste en tweede linktekst en links

Elke section is voorzien van twee tekst links als buttons. Dit zijn de call to actions van de section.

Text background

Soms is de tekst zichtbaar op een image. Bepaal of je een achtergrond wilt voor deze tekst. De kleur achtergrond wordt bepaald door 'general color - light / dark'.

Show products

Bepaal hier of je producten wilt tonen bij deze section. Let op: bij section 4 en 5 niet mogelijk.

Pak dit gedeelte van de URL van je product:

/artikel-naam.html

Dit kun je gemakkelijk hier kopiëren en plakken: